Cranio Sacraal Therapie

Craniosacraal therapie gaat uit van een holistisch mensbeeld, waarbij lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


Loslaten wat dwars zit.

Craniosacraal therapie spoort spanningen en blokkades op, die in het lichaam opgeslagen zijn.


Door middel van subtiele aanraking nodigt craniosacraal therapie u uit om spanningen weer los te laten. Deze therapievorm verbetert de functies van het centrale zenuwstelsel, lost de negatieve effecten van stress op, verhoogt de weerstand tegen ziekten en zorgt ervoor dat u beter in uw vel gaat zitten. Craniosacraal therapie kan in veel situaties een positieve bijdrage leveren aan herstel. Het zelfgenezend vermogen neemt toe en u ervaart weer de veerkracht van lichaam en geest.


De zachte manipulaties en massages worden ervaren als bijzonder aangenaam, rustgevend en men komt als het ware in een diepe roes / rust.
Tarief : 45 euro


Craniosacraal therapie behandelt uiteenlopende klachten, zowel van fysieke, geestelijke als emotionele aard.


De behandeling is aangeraden bij overprikkeling, overgevoeligheid of hoogsensitiveit, stress, overspanning, mentale vermoeidheid en/of emotionele onbalans.

.

Een sessie duurt een uur en er worden een 20-tal verschillende mobilisaties verricht. We starten aan het onderlichaam, vervolgens het sacrum, het diafragma en het hart/schoudergebied en eindigen de laatste 20 minuten met mobilisaties op het hoofd en nek. Je mag je kleding aanhouden.